Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et online-baseret økonomisystem til mindre og mellemstore virksomheder, der nemt kan tilgås fra både smartphone og tablet. Mere end 100.000 virksomheder bruger allerede Dynamics NAV til at administrere økonomi, logistik, CRM, salg, projektstyring, sagsstyring m.m.

Økonomisystemet er rollebaseret og designes til din virksomheds behov – du har dermed mulighed for at lave individuelle tilretninger. Dynamics NAV giver dig desuden mulighed for at skrue op for funktionaliteter, hvis du skulle få behov for yderligere, der kan hjælpe din virksomhed med at vækste.
Du har altid adgang til dine data, og økonomisystemet er hurtig at implementere og simpel at anvende. 

Har du behov for en mere specifik Dynamics NAV brancheløsning kan du se mere på elbek-vejrup.dk

Bedre og hurtigere adgang til dine data

Økonomisystemet tillader den hidtil hurtigste adgang. Microsoft Dynamics NAV genkender dine tidligere indtastninger, og tilbyder ”Automatisk udfyldning”. Det giver dig mindre tastearbejde, og sparer dig en masse tid. Derudover har du adgang til stærke rapporteringsværktøjer, som hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i hverdagen.

Hurtig adgang til dine data 


Online Regnskabsprogram Til Fast Pris
Økonomisk overblik til en fast pris pr. måned 

Glem alt om uoverskuelige bunker af kvitteringer. Med Dynamics NAV kan du for et fast beløb pr. måned leje en licens, og få adgang til registrering dine regninger og fakturaer. Du har online adgang via din smartphone eller tablet, samt nem adgang til konti, budgetter, rapporter m.m., og kan let følge med i vigtig information om din virksomhed. Du får dermed fuld kontrol over din virksomheds økonomi.

Slip for backup af dine data

Med Microsoft Dynamics NAV slipper du for selv at lave backup af dine data. De ligger altid sikkert i skyen hos Microsoft på Windows Azure platformen, og du har adgang til dine data døgnet rundt. 

Sikkerhed for dine data med Azure 
Funktionaliteter i NAV

Funktionaliteter i Dynamics NAV

Med Dynamics NAV får du endnu flere fordele til din virksomhed. Det komplette online økonomisystem giver dig og din virksomhed alt, hvad du skal bruge.

 

  • Nem økonomistyring med adgang til konti, budgetter, rapporter m.m.
  • Mulighed for projekt- og sagsstyring, der hjælper med at holde jer på sporet
  • Hurtig og simpel administration af logistik, CRM og salg m.m.
  • Adgang til ”Dynamics NAV”-app via smartphone eller tablet
  • Online adgang, der giver dig mulighed for at tilgå dine data når som helst 
  • Rollecenter, som er skræddersyet til din virksomhed
  • Integration mellem NAV 2015 og Office365 (Word, Excel, Outlook, SharePoint, Lync m.m.)
  • Hurtig og let implementering og anvendelse
  • Og meget mere..

 

Kom godt i gang 

Som Microsoft Gold Certified Partner har vi stor ekspertise inden for Microsoft Dynamics NAV, og vi sidder altid klar til at hjælpe med spørgsmål eller udfordringer på tlf.: +45 70 20 10 86 eller e-mail: info@easydesk247.dk 

Fuld support på Dynamics NAV 

   Få gratis demo       Spørgsmål? Se vores FAQ 

Navigation